Tanja Jess en Charly Luske vechten voor relatie

18 juli 2018 11:01

De carrière van Charly Luske gaat als een tierelier. Hoewel de zanger het ene na het andere optreden in het buitenland afstruint, blijft Tanja alleen thuis achter. Met alle gevolgen van dien…

"We hebben de nodige therapietjes achter de rug”

Aankomende maand vieren de tortelduifjes de liefde met hun tienjarige jubileum. Toch zijn de afgelopen jaren niet zonder slag en stoot gegaan. Zo bekent Tanja in weekblad Story dat ze regelmatig op de bank van de relatietherapeut te vinden is. “We hebben de nodige therapietjes achter de rug”, zegt ze in het blad.  

Vooral de afgelopen periode had de soapie veel steun aan de therapie, helemaal aangezien manlief Charly een internationale hit is geworden. “Dat komt omdat hij een wereldrecord op zijn naam heeft”, legt ze uit. “Bij niemand draaiden alle vier de juryleden zich zo snel om als bij Charly’s auditie", waarmee ze doelt op zijn verbluffende auditie in The voice of Holland

Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Charly Luske zorgt voor stijgende tempraturen

Het gevolg van zijn viral auditie is dat de zanger overal in de wereld optreedt. “Dan gaat hij weer naar India, dan naar Parijs of Marrakech. Dat is natuurlijk heel gaaf, maar het houdt wel in dat er wat betreft ‘thuis’ veel op mijn schouders terechtkomt. Af en toe voel ik me een beetje een alleenstaande moeder.”

Maar schamen voor haar sessies doet ze niet.  “Ik kan het iedereen aanraden: je kunt niet altijd alles zelf oplossen”, aldus Tanja in het weekblad. 

Miniatuurvoorbeeld

Lief:

Zoon Charly Luske is kopie van zijn knappe vader

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!