Karin Bloemen moet opnieuw leren lopen na operatie

18 juli 2018 12:00

Karin Bloemen is vorige week geopereerd aan haar beide knieën. De cabaretière mag vandaag het ziekenhuis uit en begint aan een hele lange revalidatie. RTL Boulevard sprak haar over de komende tijd.

"Bruin worden zal ik niet, maar blauw ben ik dan weer wel"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Karin Bloemen gaat op de kilo's letten

"Vorige week woensdag geopereerd aan allebei de knieën", laat de theaterdiva weten aan RTL Boulevard. "Het is goed gelukt, maar ik moet opnieuw leren lopen", vervolgt ze. 

En die revalidatie kan lang duren. "Over een jaar loop ik weer. Nu heb ik vijf weken de tijd om mij goed voor te bereiden zodat ik eventueel kan staan met een stok." En Karin heeft een klein beetje haast, want in augustus moet ze op De Uitmarkt staan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Karin Bloemen geeft spullen weg in show

Karin had al een tijdje heftige slijtage aan beide knieën. Dat werd erger door een middagje paardrijden: "dat heeft de boel vernielt", aldus Karin. "En vorig jaar heb ik mij met tennissen verstapt." 

De komende tijd zit Karin vooral binnen en probeert ze er langzaam weer bovenop te komen. Gelukkig ziet ze de humor er wel van in: "bruin worden zal ik niet, maar blauw ben ik dan weer wel."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!