Beeld © Getty

Pijnlijk: deze sterren kregen spijt van hun tatoeage

21 juli 2018 08:50

Een tatoeage is iets wat je neemt voor de rest van je leven. Tenzij je naam Kelly Osbourne of Johnny Depp is. Dan laat je hem gewoon verwijderen of zet je er een ander tof plaatje overheen!

1. Pete Davidson

Het is altijd tricky om de naam van je lover te laten tatoeëren. Daar kan ook grappenmaker Pete Davidson over meepraten. Jaren geleden liet hij de naam van zijn vriendin Cazzie David op zijn onderarm zetten. Helaas bleek de liefde niet voor altijd, maar zijn tatoeage wel. Omdat de acteur nu helemaal tot over zijn oren verliefd (en verloofd!) is op hitmachine Ariana Grande, besloot hij er een nieuw kunstwerkje overheen te zetten in de vorm van een compleet bos.

2. Amber Rose

Speciaal voor haar hubby toentertijd, Wiz Khalifa, liet model Amber Rose een groot plakplaatje van zijn gezicht op haar bovenarm zatten. Je voelt hem al aangekomen… De twee gingen uit elkaar en in 2017 ruilde ze de immense tattoo in voor eentje van Guns ’N Roses’ Slash.

Miniatuurvoorbeeld

Zo kan het ook:

Monica Geuze en Lars zetten tattoo voor dochtertje

3. Kelly Osbourne

Het is geen geheim dat rockchick Kelly Osbourne de nodige tatoeages op haar lichaam heeft staan. Toch besloot Ken dat sommige plaatjes afkomstig uit haar tienertijd écht niet meer door de beugel konden. Zo liet ze onder andere de keyboard op haar arm weghalen. 

4. Angelina Jolie

Voordat Angelina Jolie in de armen van Brad Pitt viel (en inmiddels weer uit de armen…) was ze zielsgelukkig met de extravagante Billy Bob Thorton. Als een token van haar liefde liet ze zijn naam tatoeëren op haar arm, met alle gevolgen van dien. Inmiddels staat er een meer passend plaatje op haar arm: de coördinaten van de geboorteplaatsen van haar kroost.

Miniatuurvoorbeeld

Als het maar goed gaat:

Hoe romantisch: Lil' Kleine heeft tattoo van zijn liefje

5. Eva Longoria

Het blijft misgaan met tatoeages voor de liefde. Zo ook bij Desperate Housewives-actrice Eva Longoria. Toen ze erachter kwam dat haar man buiten de deur snoepte liet ze het woord negen, zijn rugnummer, van haar nek verwijderen.

6. Johnny Depp

Na zijn heftige break-up met ex-liefje Amber Heard besloot de alternatieve acteur het woord ‘slim’ op zijn knokkels aan te passen naar ‘scum’. Hij wilde namelijk niet langer dat het koosnaampje voor zijn ex voor de rest van zijn leven op zijn lichaam stonden. Het is niet de eerste keer dat Johnny een foutje maakte. In de jaren 90 liet hij na zijn relatie met Stranger Things-actrice Wiona Ryder de tekst aanpassen naar ‘Wino Forever’.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Roelof Hemmen bezegeld zijn huwelijksdag met tattoo

7. Megan Fox

We kunnen het nu niet meer voorstellen maar Megan Fox had een mega grote tatoeage van de wulpse Marilyn Monroe op haar arm. Van de een op de ander dag was de liefde voor de tattoo op en besloot ze hem te laten verwijderen.

8. Kaley Cuoco

Big Bang Theory's Kaley Cuoco maakte de fout haar trouwdatum te laten vereeuwigen op haar lichaam. Toen haar huwelijk op de klippen liep besloot ze hem te veranderen in een vlinder.

9. Dwayne Johnson

In 2017 besloot The Rock zijn kleine tatoeage niet uit te breiden, maar hij liet er een mega groot kunstwerk overheen zetten. Wauw!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefje Ariana Grande zet tattoo's voor haar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!