Beeld © Facebook Michella / Instagram Rosanna

Bitchfight: Michella Kox vliegt Rosanna in de haren

23 juli 2018 13:02

Het is geen geheim dat de realityster haar afkeer voor Temptation-Rosanna niet onder stoelen of banken schuift. Ook dit weekend gaat Mies weer vol gas op de blonde stoot.

"Keep on posting, you never win this"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox na vechtscheiding weer terug bij grote liefde

De catflight neemt een nieuwe wending als Roos dit weekend op Instagram post dat Mies “helemaal obsessed is” met alles wat de wulpse dame doet en laat. “Maar jij interesseert mij niet”, gaat ze verder in haar verwijtende video.

Het laat haar dan ook koud dat het Echte Meisje narigheid over haar verspreidt. “Ik wilde je even bedanken voor alle volgers en vriendverzoeken”, aldus de Temptation-babe.

Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Temptation VIPS-Rowena deelt Playboy-kiekjes

Maar Mies zou zichzelf niet zijn als ze haar momentje niet zou pakken en er weer keihard op in zou gaan. “Ik boei jou wel”, verwijt ze de realityster. “Jij hebt als eerste gezegd dat ik dom was en lelijk was. Maar jij vindt iedereen lelijk die commentaar op jou heeft”, imiteert ze met een poeslief stemmetje het (ex?)-liefje van Niels. “Je hoeft niet te bedanken voor alle volgers, mensen volgen je gewoon omdat je een arrogant wijf vindt.” Miauw!

“Alsjeblief ga weg”, zegt ze dan weer in haar eigen stem. “Meisje van twintig ga je bang maken met je vriendenclub”, waarmee ze doelt op de actie van Rosanna tegen Fabiola. “Wilde dat je het bij mij deed. Stuur mij maar een berichtje”, daagt ze de blondine vervolgens uit. “Weet je hoe jij lelijk bent? Niet van buiten, maar van binnen. En dat is veel belangrijker.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation VIPS-Niels heeft nieuwe 'vriendin'

Ook maakt de realityster nog even goed duidelijk dat ze Roos helemaal niet nodig heeft om bekend te worden. “Ik was al beroemd voor jou”, zegt ze tegen de camera. “Ik heb jouw rug niet nodig. Keep on posting, you never win this”, sluit ze haar berichtje af.

Het is niet de eerste keer dat Mies haar haat voor de Temptation-ster vastlegt. Eerder plaatste ze al een video waarin ze Rosanna, die flink aan zichzelf heeft lopen sleutelen, met de grond gelijk maakt en haar zelfs schizofreen noemt. “Doordat jij je hebt laten neuken door Alex, dat is naar je hoofd gestegen”, aldus de realityster.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Temptation VIPS-Danique scoort rolletje in videoclip

Dit weekend deed Mies er nóg een schepje bovenop en veranderde ze haar omslagfoto naar een kiekje waarin ze Rosanna vergeleek met een clown. Ai….

Toch is het niet de eerste keer dat tv-persoonlijkheid met iemand op de vuist gaat. In Echte Meisje in de Jungle moest Amanda Balk, bekend van de Gouden Kooi, eraan geloven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!