Amber Rose Beeld © Getty Images

Amber Rose gaat fans helpen doelen te bereiken

24 juli 2018 06:07

Amber Rose heeft maandag een app gelanceerd, waarmee ze een community wil bouwen samen met haar grootste fans. Het model is van plan jonge vrouwen te helpen hun doelen te bereiken, zo liet ze weten bij de lancering.

"Ik wil iets terugdoen"

"Ik wil het heel persoonlijk maken, met content die je op geen een ander platform vindt", aldus Amber in een verklaring over de app. "Ik weet hoe geweldig mijn fans zijn, en hiermee krijg ik de kans ze te laten weten dat ik ze zie en hoor. Ik wil iets terugdoen en een hechte community creëren, waar iedereen zichzelf kan zijn en elkaar steunt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Rose en 21 Savage uit elkaar

De tv-persoonlijkheid wil fans in de groep aanmoedigen hun zakelijke plannen door te zetten, onder meer door hun huur te betalen en te helpen met collegegeld. Het bedrijf dat de app heeft ontwikkeld zegt met een speciale technologie te kunnen achterhalen wie de grootste fans zijn van Amber, zodat zij juist hen kan helpen.

Het eerste dat Amber zal weggeven op de app, zijn drie uitnodigingen voor haar jaarlijkse SlutWalk in Los Angeles. In oktober organiseert het model voor de vierde keer het feministische protest, waarbij vrouwen door zich uitdagend te kleden het punt maken dat kledingkeuzes nooit een excuus mogen zijn voor seksueel geweld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shocking: Amber Rose blondeert 4-jarig zoontje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!