Heftig: 'Barbie uit het raam gesprongen'

24 juli 2018 11:24

Volgens Omroep West zou realityster Barbie uit het raam zijn gesprongen. Dat melden verschillende bronnen aan de omroep.

De politie wil niet bevestigen dat het om Barbie gaat. "We kregen een melding over een persoon die op straat lag. Diegene is overgedragen aan het zorgkader", laat de politie aan Omroep West weten. Hoe het op dit moment met het slachtoffer gaat is nog niet bekend. 

Getuigen melden dat Barbie in het raam eerst aan zelfbeschadiging deed. Dat zegt een buurvrouw die anoniem wil blijven. "Daarna is ze rond kwart over negen naar beneden gesprongen. Toen werd de halve straat afgezet en moesten we naar binnen. We mochten er niet meer langs. Daarna kwam de ambulance en die hebben haar meegenomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barbie hint naar nieuwe realitysoap

Als je aan zelfmoord denkt, kun je daar met deskundige vrijwilligers over praten via de telefoon of chat. Anoniem en vertrouwelijk. Het kan helpen om je gedachten te delen en je gepieker even te onderbreken. Je hoeft slechts je (zelfverzonnen) naam op te geven. Verder vragen ze geen informatie van je. Bel 113.

Kort geleden spraken wij nog met Barbie die aangaf dat het een stuk beter met haar ging. Zo liet ze al weten gelukkig te zijn met haar nieuwe vriend, Jeffrey. 

De 'nieuwe Barbie' heeft er weer zin in