Beeld © ANP

Modemeisje Maria Tailor werd ruim een jaar gestalkt

31 juli 2018 13:20

Businesswoman Maria Tailor runt een succesvol bedrijf en heeft twee prachtige kinderen. Maar aan al het succes zit helaas ook een keerzijde. De schoonheid vertelt namelijk in een interview met het blad Beau Monde dat ze werd gestalkt.

"Maar toen bleek dus dat ik al ruim een jaar door iemand werd gevolgd"

Maria leeft een luxe leven en hoeft zich vaak nergens zorgen over te maken. Toch is dat in het verleden anders geweest. De brunette is namelijk gestalkt, heftig! 

Als een echte social media fanaat moest Maria natuurlijk tijdens een avondje uit vastleggen waar ze een hapje aan het eten was. Elke keer als ze dat deed wist haar stalker niet hoe snel hij het modemeisje moest opzoeken. Eenmaal ter plaatse filmde de stalker haar uitgebreid en plaatste dit online. "Jouw kinderen zijn van boven, ik volg ze tot de dood." schreef hij dan bij de filmpjes, erg creepy. 

Dit gebeurde niet alleen tijdens een fancy etentje, maar ook gewoon in haar eigen buurt waar ze dagelijks te vinden was. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modemeisje Maria Tailor verlaten door vriend

Samen met haar toenmalige liefde Jeroen van den Berg is ze naar de politie gegaan, en met succes! De stalker werd veroordeeld tot een jaar dwangverpleging, maar komt binnenkort vrij. Bang is ze gelukkig niet: "Nee, ik ben niet bang. Ik wil niet leven in angst. Maar natuurlijk tref ik wel voorzorgsmaatregelen.” 

Jeroen, inmiddels haar ex-man, wist al langer van de stalker, maar vertelde het niet uit bezorgdheid en angst dat Maria zich zorgen ging maken.

Tijdens een van haar evenementen in haar winkel in Amsterdam werd het haar pas verteld: "Bij een event in mijn winkel in Amsterdam stond er ineens beveiliging op de stoep. Ik weet nog dat ik tegen Jeroen zei dat ik het een beetje overdreven vond. Ik bedoel, die events zijn altijd leuke dagen waar- op ik mijn klanten stylingadvies geef. Maar toen bleek dus dat ik al ruim een jaar door iemand werd gevolgd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maria Tailor leent peperdure auto Afrojack

Maria heeft samen met Jeroen twee prachtige kinderen, dochtertje Amelle en zoontje Jean. Het rijke koppel had alles wat hun hartje begeerde maar een goed huwelijk zat er helaas toch niet in. 

Ze baalt er ontzettend van en had gehoopt dat haar huwelijk stand hield: "Zelf ben ik deels opgegroeid in pleeggezinnen, en ik wilde niets liever dan een warm nest voor onze kinderen. Hen niet laten opgroeien in een gebroken gezin, zoals ik. Dus ik bleef, ondanks dat we zo verschillend dachten over het leven."

Het volledige interview met Maria ligt vanaf morgen in de winkels!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!