Beeld © Instagram Amanda Balk

Zo sloeg Amanda Balk haar Griekse god aan de haak

31 juli 2018 14:27

Afgelopen mei belooft de glamourpoes haar eeuwige trouw aan de Griekse adonis Stavros. Maar niet alleen hun bruiloft is net een sprookje, ook hoe de twee lovebirds elkaar ontmoet hebben lijkt rechtstreeks uit een film te komen!

"Ik dacht meteen: wat een leuke man"

Het tot over hun oren verliefde stel leert elkaar zo’n drieënhalf  jaar geleden kennen in het hartje van Amsterdam. “Ik zat met een vriendin op het terras bij Van Dam in de Cornelis Schuytstraat, toen hij kwam aanlopen. Ik dacht meteen: wat een leuke man”, vertelt de realityster totally in love in Beau Monde. 

Hun ontmoeting was een toevalstreffer, aangezien Stavros eigenlijk nooit buiten zit vanwege het feit dat hij geen jassen draagt, alleen maar pakken. De luxepoes gaat verder in het blad: “We bleken daar allebei vaker te komen, dus een paar dagen later zag ik hem weer. Toen kwam hij naar me toe en vroeg of ik een keer koffie met hem wilde drinken.” De vonken vlogen eraf en nog dezelfde dag spreken de twee af. 

Miniatuurvoorbeeld

Heftig:

Realityster Amanda Balk aangevallen in Parijs

De tortelduifjes hebben een instant klik en het duurt dan ook niet lang voordat de Griekse hunk op zijn knieën gaat voor het Balkje. Het feit dat haar hete vlam al vader was zorgde ervoor dat ze overstag ging. “Een man met een kind weet hoe het werkt, die hoef je het allemaal niet te leren. Stavros is ook nog eens een heel goede vader. En hij is een wijze man; ik leer elke dag nog ontzettend veel van hem”, spreekt ze lovend over haar kersverse hubby in het glamourblad.

“Het grappige is dat we best een ongebruikelijke combi waren: hij is veel meer een kakker, en ik een beetje ghetto. Tóch bleken we in heel veel dingen op elkaar te lijken”, aldus Amanda.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Balk heeft plannen voor gezinsuitbreiding

Hoewel de Amsterdamse stapelgek is op haar vent heeft ze no hard feelings voor haar ex, dj Afrojack. “Ik denk altijd: als je liefde voor je kind het grootst is, hoe kun je dan problemen met je ex hebben? Voor je dochter zet je je over je trots heen, de rest is dan niet meer belangrijk."

Ze is dan ook ontzettend blij dat de dj nog zo'n grote rol speelt in het leven van haar prinses: "Mijn vader is jong overleden, met dat gemis wil ik mijn kind niet laten opgroeien. Nick en ik mogen dan uit elkaar zijn, dat hoeft geen invloed te hebben op onze dochter; voor haar is hij er altijd geweest”, aldus de gelukkig getrouwde Amanda.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Balk: leven als 'single mom' is zwaar

Het hele interview met Amanda lees je vanaf woensdag in Beau Monde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!