Beeld © Instagram Wietze de Jager

Wietze de Jager onder vuur door opvoedpolitie

31 juli 2018 18:33

Trotse papa Wietze de Jager loopt achter de wandelwagen met zijn zoontje Harm Adam. Niks bijzonders, zou je denken? Toch slaat de moedermaffia genadeloos toe.

"Attentie! Attentie! De opvoedpolitie is weer uitgerukt"

Op de foto die Wietze op Instagram plaatst is te zien hoe hij zijn pasgeboren zoontje in de maxicosi afdekt onder een hydrofiel luier. Volgens de reacties onder de foto is het levensgevaarlijk. Iemand vraagt op Instagram: "Wist je dat hydrofiel luier er nu voor zorgt dat het juist erg warm wordt binnen in de maxicosi/wagen?" Volgers van de radio-dj maken zich duidelijk zorgen om de kleine: "Maar je kindje krijgt zo geen zuurstof genoeg door de hydrofiele doek...."

Toch kunnen ook deze reageerders weer op een beetje commentaar rekenen van weer een andere reageerder: "Attentie! Attentie! De opvoedpolitie is weer uitgerukt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Openbaar Ministerie: actie Wietze de Jager onverantwoord

Eerder deze week lag de radio-dj ook al onder vuur. Hij deed namelijk mee aan de KeKe challenge: een internetrage waarin mensen een dansje doen naast een rijdende auto. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie, noemt de actie van De Jager 'heel onverstandig.' Volgens Radio 538 was Wietze zich van geen kwaad bewust.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!