Beeld © ANP

Estavana en Rafael willen terug naar vertrouwde Nederland

1 augustus 2018 13:28

In een interview met het Mokum Magazine vertelt voetballer Rafael van de Vaart dat hij samen met zijn gezin het liefst teruggaat naar Nederland. Of dit ook op de planning staat is nog maar de vraag...

"Nederland is natuurlijk wel mijn land en mijn vriendin Estavana wil graag terug"

Voor zijn internationale voetbalcarrière heeft Rafael al veel stulpjes gehad in het buitenland en daar voor lange tijd gewoond. Hij vond het altijd fijn om in het buitenland te wonen, maar ziet het ook wel zitten om weer terug te komen naar het kleine Nederland.

"Nederland is natuurlijk wel mijn land en mijn vriendin Estavana wil graag terug, dus als handbalman volg ik haar graag, haha”, vertelt de voetballer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaan Estavana en Rafael gescheiden wonen?

De twee zien zichzelf al helemaal wonen in de grote stad Arnhem. Het is bekend terrein voor de handbalster die er al heeft gewoond en Rafael vindt het ook een toffe stad.

Of ze al druk aan het scrollen zijn op Funda is niet bekend. Ze wonen nu samen met hun dochtertje Jesslyn in Denemarken, waar Estavana speelt bij de handbalclub van de stad Esjberg. Daarnaast lijkt Rafaël een kans te krijgen bij de lokale profclub Esbjerg. Een definitieve verhuizing staat dus nog niet op de planning.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!