Beeld © ANP

Kim Kardashian haalt keihard uit naar Tyson Beckford

01 augustus 2018 14:44

Kim Kardashian heeft op Twitter geïmpliceerd dat Tyson Beckford homo is. Dit deed ze nadat het 47-jarige model commentaar had gehad op de kledingkeuze van de 37-jarige realityster.

"Ze is niet echt. De arts heeft haar rechterheup verpest"

Eerder deze week verschenen er beelden van Kim op internet waarop ze te zien is in een blauwe legging en een weinig verhullend blauw topje. Via een post hierover van The Shade Room reageerde Tyson met: "Sorry, ik vind het niets." Maar daarna ging hij een stukje verder. "Ze is niet echt. De arts heeft haar rechterheup verpest", waarmee hij suggereert dat Kardashian aan zich heeft laten sleutelen. Iets wat ze altijd heeft ontkend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian ontkent plagiaat

Kim was dan ook allerminst gecharmeerd van het commentaar en reageerde op dezelfde Instagrampagina met: "meid, we weten allemaal waarom je het niets vindt" met daarachter emoji's van een theekopje en nagellak. Waarmee de vrouw van Kanye West op haar beurt suggereert dat Beckford homo is en haar daarom niet aantrekkelijk vindt.

De opmerking komt Kim op een hoop kritiek te staan. Veel volgers zijn boos dat ze homo heeft gebruikt als belediging. Overigens is Beckford hetero. In het verleden had hij relaties met onder anderen modellen Shanina Shaik, Alicia Hall en Imogen Thomas.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!