Seksuitspraken vlogger Jamie Li schieten in verkeerde keelgat

1 augustus 2018 15:32

Afgelopen maand slingerende YouTuber Jamie Li haar boek Sexy, but tired. But sexy. de schappen in. Toch valt het goudeerlijke boek niet bij iedereen in de smaak, zo ook bij Boos-presentator Tim Hofman. Hij is #boos.

“Want mannen moeten hun zaad kwijt”

In het veelbewogen boek geeft de schrijfster en moeder van twee tips over hoe je “alle ballen in de lucht houdt en toch sexy blijft”.  Wie het boek leest kan handige trucjes over het verbergen van een buikje, make-up advies en een handleiding om stijlvol je zwangerschap door te komen verwachten. Hoewel het boek inmiddels al aan de vierde druk toe is, is niet iedereen groot fan van haar openhartige hersenspinsels. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bejaarden in tranen in nieuwe Tim Hofman-show

Vooral het gedeelte waarin de vlogger schrijft over seks stuit op kritiek. Jamie schrijft dat wanneer je als vrouw geen zin hebt in seks, je zin moet maken. "Want mannen moeten hun zaad kwijt," aldus de schrijfster. De passage zorgt voor veel kritische reacties op social media. Ook Tim Hofman valt over haar uitspraak en geeft haar op Instagram de volle laag: "Misschien moet je vent zich leren inhouden of aftrekken. Of iets anders. Maar fuck dit."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Tim Hofman kan Social Award winnen

Tim Hofman, zelf ook schrijver, haalt ook de uitspraken van Jamie Li over beauty aan. Jamie schrijft bijvoorbeeld in haar boek: "Hoe verberg je een buikje of een bips vol cellulite?" Tim heeft daar een andere mening over: “Misschien is het een idee om buikjes en cellulite niet weg te zetten als lelijk ik noem maar wat.” Maar er is meer waar de presentator zich aan stoort, bijvoorbeeld het feit dat Jamie benoemt dat het hartstikke onverstandig is om naaktfoto’s te sturen. “Onzin”, noemt hij het. “Naaktfoto’s verzenden is spannend en geil. Alleen degene aan de andere kant moet het niet doorsturen naar anderen als een kleine bitch.”

Miniatuurvoorbeeld

Oeps:

Tim Hofman zet dronken tattoo

Hoewel Tim het betoog afsluit met een grapje kunnen veel mensen op Twitter er niet om lachen. De reacties zijn dan ook niet mis…

RTL Boulevard heeft contact gezocht met Jamie Li, maar de schrijfster heeft nog niet gereageerd op de ophef.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!