Beeld © Instagram

Barbie's kinderen uit huis geplaatst

02 augustus 2018 15:16

Angelina en Milano, de kinderen van Barbie en Michael, worden uit huis geplaatst. Dat heeft de rechter in Den Haag tijdens een zitting uitgesproken. De eis kwam van de kinderbescherming.

Oud-manager Jake laat via Michael aan RTL Boulevard weten dat dit een "dag met een lach en een traan" is. Michael is druk bezig met de clipopnames van zijn nieuwe single Pluk de Dag en heeft zojuist de uitspraak van de rechter gehoord. 

"Het gaat er nu om dat het beste voor de twee kinderen bereikt wordt", zegt hij. Tot in ieder geval 24 oktober zullen Angelina en Milano bij Michael blijven. Hij kapt daarom per direct zijn Spanje-avontuur af en zal een huis in Nederland gaan zoeken. "Hij gaat zich volledig storten op het vaderschap." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barbie weer aanwezig op Instagram

Michael liet al eerder weten een advocaat in de arm te nemen om zijn kinderen bij z'n ex weg te halen. Volgens Michael is Barbie niet per se "een slechte moeder", maar is ze een gevaar voor de kinderen als ze zichzelf niet in de hand kan houden.

Als je aan zelfmoord denkt, kun je daar met deskundige vrijwilligers over praten via de telefoon of chat. Anoniem en vertrouwelijk. Het kan helpen om je gedachten te delen en je gepieker even te onderbreken. Je hoeft slechts je (zelfverzonnen) naam op te geven. Verder vragen ze geen informatie van je. Bel 113.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!