Beeld © ANP

Manager Eva Jinek reageert op negatieve column

6 augustus 2018 20:12

Een behoorlijk zure column over Eva Jinek vandaag in de krant De Limburger. De schrijver daarvan, Ruud Maas, keek niet bepaald met liefde naar de presentatrice in de laatste dagen voor haar zwangerschapsverlof. Het team van Eva reageert exclusief bij RTL Boulevard.

“Dom en seksistisch stuk”

Manager Eva Jinek reageert op negatieve column

"Het zag er de laatste dagen niet meer uit (...) Ze zat onderuitgezakt in een stoel, met haar opgezette benen uitgestrekt alsof ze op camping De Zwetende Otter zit. Haar zwangerschap leidt af van het talent dat zij heeft”, zijn enkele quotes gegrepen uit het negatieve artikel.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

De koningin van de late avond Eva Jinek is in verwachting

Opvallend is dat de columnist over invalster Nadia Moussaid wél te spreken is. Hij noemt haar een verfrissing op de televisie.

Toch doet het de getalenteerde blondine weinig en blijft ze lekker genieten van haar laatste dagen zonder kleine opdonder. Het management van de hoogzwangere presentatrice laat weten dat ze dan ook niet publiekelijk op zo’n “dom en seksistisch stuk” gaat reageren omdat er al genoeg over gepraat wordt.

Miniatuurvoorbeeld

Leuk:

Koninklijke felicitaties voor Eva Jinek

Nadia presenteert haar programma in hetzelfde decor als de koningin van de late avond. "Een weekje eerder dan verwacht", twitterde Nadia vorige week bij een foto van haar en haar voorganger. "Ik mag het stokje overnemen van deze vakvrouw en daar ben ik trots op. Veel respect voor hoe Eva het de laatste maanden heeft gedaan."

Eva kondigde twee weken geleden tot grote verrassing van haar kijkers aan dat ze voorlopig voor de laatste keer op televisie was. "Het gaat gewoon niet meer. Ik heb besloten nu te stoppen", zei ze in haar programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zwangere Eva stopt per direct met talkshow

Op 12 maart maakte de presentatrice bekend dat zij en haar liefje Dexter een kleintje verwachten. Eva kondigde het nieuws aan met de liefdevolle woorden: "Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan..." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!