Beeld © Instagram Rossana Kluivert

Rossana Kluivert krijgt steun van opgevangen hondje

08 augustus 2018 11:21

Rossana Kluivert wordt momenteel behandeld voor borstkanker. Toch weerhoudt het de vrouw van Patrick Kluivert er niet van om wat goeds te doen voor de wereld, met haar goede doel helpt ze namelijk zwerfhonden. En van die beestjes kan zij op haar beurt ook weer een hoop steun verwachten.

"Mochi vertrouwt mij nu al"

Rossana plaatste eerder deze week een aantal foto's van hondje Mochi. De zwerfhond werd door vrijwilligers naar haar opvang gebracht: "Gisteren gevonden in deze slechte conditie: gewond, bang en verdrietig." Rossana was er zeker van dat Mochi over een paar dagen er al beter uit zou zien: "Ik beloof dat hij over een paar dagen al in een veel betere staat is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert in tranen door donatie John Williams

Een paar dagen later gaat het inderdaad stukken beter met de hond. Mochi en Rossana hebben inmiddels ook al een band opgebouwd. Ze vertelt op Instagram dat ze ontzettend veel steun heeft van de trouwe viervoeter: "Na een dag in het ziekenhuis voelde ik mij heel slecht. Mochi vertrouwt mij nu al en dat maakte mij de gelukkigste persoon op de wereld." Wat ontzettend lief!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rossana Kluivert is ontroerd door steun

In mei dit jaar werd bij Rossana borstkanker geconstateerd. Omdat ze op dit moment wordt behandeld, moest ze de opnames voor haar nieuwe televisieprogramma uitstellen. In dit nieuwe programma wordt haar Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao gevolgd. Zodra haar behandelingen voorbij zijn, zal ze naar het eiland gaan om zich in te zetten tegen hondenleed.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!