Boerin Bertie heeft een geheim talent

08 augustus 2018 14:06

Dat boerin Bertie een vrouw is met een hoop talent, heeft ze al bewezen in Boer Zoekt Vrouw én Expeditie Robinson. Een bedrijf runnen en overleven op een eiland, niets is Bertie te gek. Maar deze vrouw heeft nóg een groot talent.

"Ik vond muziek altijd al leuk. Als klein meisje nam ik AVRO's Toppop van tv op"

Boerin Bertie is inmiddels een bekende in omroepland. Ze presenteert en is aan het vloggen geslagen, maar dat is niet alles. De Zeeuwse heeft namelijk ook een goed gevoel voor muziek. Boerin Bertie gaat ook wel door het leven als DJ Bertie. "Ik vond muziek altijd al leuk. Als klein meisje nam ik AVRO's Toppop van tv op," vertelt ze aan Party.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Bertie gaat vloggen!

Haar hele leven is ze al met muziek bezig en op 17-jarige leeftijd reisde ze af naar Eindhoven om de platenzaken te bezoeken. Tegenwoordig draait de boerin thuis plaatjes met haar professionele dj-set en ze komt ook graag op een feestje draaien om de boel op stelten te zetten. Mocht je DJ Bertie op je partijtje willen moet je wel €1.750 neerleggen. Maar dan heb je wel een heel uur hitjes van Bertie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Bertie houdt met deze hitte het hoofd koel

DJ Bertie draaide al op festival Valtifest in Amsterdam en werd later uitgenodigd om bij SLAM! haar mix-skills te laten horen. Over haar dj-carrière blijft ze bescheiden, in eerste plaats blijft ze professioneel boerin. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!