Christina Curry openhartig over eetstoornis

09 augustus 2018 15:12

Christina Curry heeft een behoorlijke openbaring gedaan op Instagram. Ze plaatste een foto van tien jaar geleden waar ze zich bang en ongelukkig voelde en middenin een eetstoornis zat.

"Deze fase was een tijd waarin ik alleen in andere delen van de wereld woonde, een geheim deel van mij dat amper iemand heeft gezien"

De dochter van Patricia Paay en Adam Curry geeft toe dat ze een moeilijke periode heeft gehad en wil haar volgers ondersteunen door haar magere foto te delen. "Het spijt me als dit bericht je in de war brengt, maar ik wil gewoon even een momentje nadenken over hoezeer mijn leven veranderd is," schrijft de 28-jarige Christina.

"Dit ben ik precies 10 jaar geleden, mijn ouders waren net gescheiden, ik was verdwaald, bang en ongelukkig en zat middenin een eetstoornis die ik gebruikte om overal mee om te kunnen gaan. Deze fase was een tijd waarin ik alleen in andere delen van de wereld woonde, een geheim deel van mij dat amper iemand heeft gezien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christina Curry laat op gezicht tatoeëren

"Ik weet dat ik in Nederland behoorlijk veel in de media ben geweest vanwege mijn ouders, dus elke onhandige fase van mijn tienerjaren is wel op internet te vinden." Dat is de reden dat Christina de foto met iedereen deelt, zodat iedereen weet dat ook zij een echt mens is, ook achter haar Instagram-account. Een echt verhaal, verteld door haarzelf.

Ook deelt ze dit zodat haar volgers die ook worstelen met problemen, weten dat ze niet alleen zijn. "Tien jaar na deze foto ben ik de gelukkigste die ik ooit ben geweest. Ik draag niet langer de uitstraling van iemand die zich innerlijk dood voelt. Ik misbruik mezelf niet meer en tolereer geen misbruik. Ik heb alles wat me zo verdrietig maakte laten gaan (bijna, het is een levenslang project voor iedereen denk ik)." 

Christina geeft als laatste nog aan dat ze enorm veel houdt van haar familie, ongeacht waar ze zijn, wat ze doen of wie ze zijn. Ze is opnieuw verliefd geworden op het leven, ook als dingen niet volgens plan verlopen. Voor haar volgers heeft ze nog een laatste steun in de rug: "Je bent niet alleen, je bent nooit alleen. Ik ben er altijd om de beste ondersteuning te bieden. Als iemand die ooit een wrak was het kan, dan kun jij het zeer zeker ook. Gooi weg die weegschaal en wees lief voor jezelf." Amen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christina Curry klaar voor kinderen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!