Tientallen Trump sterren op Hollywood Boulevard geplakt

10 augustus 2018 03:55

Nadat de originele ster van Donald Trump aan Hollywood Boulevard werd vernield, is er nu conservatieve street artist bezig geweest met het terugbrengen van zijn ster. Niet de echte, maar tientallen vinyl stickers prijkten op plekken die voorheen leeg waren. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De artiest, die anoniem wil blijven, zegt niet alleen gehandeld te hebben omdat de echte Trump ster vernietigd is, maar ook omdat er een aanbeveling zou zijn van de West Hollywood City Counsel om de tegel van de Amerikaanse president te laten verwijderen vanwege de diverse aanklachten tegen hem over misbruik van vrouwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sterren eisen actie van First Daughter Ivanka Trump

De anonieme artiest en zijn crew hebben bijna 1000 euro uitgegeven aan de vinyl stickers, die inmiddels verwijderd zijn. Een medewerker van Ripley's Believe It or Not!, een attractie gelegen aan Hollywood Boulevard, zei dat de stickers eraf gehaald zijn uit angst voor een nieuw geval van vernieling. Er zouden in totaal vijftig stuks op de tegels van Hollywoods beroemdste straat zijn geplakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!