Fajah denkt niet dat familiedrama voorkomen had kunnen worden

10 augustus 2018 07:27

Fajah Lourens denkt niet dat iemand iets te verwijten valt rondom het familiedrama dat haar neefje Elfin twee jaar geleden het leven kostte.

"Ik denk ook niet dat dit voorkomen had kunnen worden"

"Het is het lot. Ik denk dat bepaalde wegen zijn uitgeschreven", zegt het model en dj in een openhartig interview dat vrijdag wordt uitgezonden door EenVandaag. "Ik denk ook niet dat dit voorkomen had kunnen worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaslek bij Fajah Lourens: 'Ik leef nog'

"Heel veel mensen denken in 'als', 'had ik maar dit' of 'als ik maar dat had gedaan'. Ja, en dan? Dat heb je niet gedaan", vervolgt Fajah. "Ik heb het toen ook wel even gedaan hoor: 'wat als ik er eerder was'. Maar ja, misschien was er wel iets erger gebeurd. Je weet het niet. En je hebt er niets aan."

De elf maanden oude Elfin kwam in juli 2016 om het leven. De vader sprong toen met zijn zoontje uit het raam. Voorafgaand aan het drama woonde het jongetje enkele maanden bij Fajah in. Daar haalt de fitgirl nu nog altijd troost uit. "Uit het feit dat hij het heel leuk heeft gehad, de laatste maandjes bij ons", zegt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens geplaagd door heftige rugpijn

Elfin heeft voor altijd een bijzondere plek in haar hart. "Liefde blijft. Alles gaat, maar liefde blijft. Dat vind ik het belangrijkste."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!