Beeld © Instagram Dee

Dee he-le-maal klaar met beschuldigingen vreemdgaan

10 augustus 2018 17:41

Het was dagen de talk of the town: de breuk tussen YouTube-liefjes Enzo en Dee. Hoewel de twee vrede hebben met hun keuze, denken hun fans daar anders over en blijven ze Dee beschuldigen van vreemdgaan. En daar is ze nu helemaal klaar mee!

“Het zou mij enorm helpen om rustig mijn leven te leiden"

“Ik word helemaal gestoord van de vreemdgaan beschuldigingen. Enzo en ik zijn uit elkaar gegaan omdat jeugdliefdes nou eenmaal niet altijd uitlopen op een perfect huwelijk. hoe graag je ook zou willen”, schrijft ze op haar Instagram.

De twee voormalig tortelduifjes maakte hun breuk afgelopen juni via Instagram bekend. Dee zegt hierover: “Dit hebben we later naar buiten gebracht omdat het de vorige keer voor heftige commotie zorgde, en dat is zwaar. Wij zijn geen Temptation Island koppel waarin alles draait om drama, wij zijn gewoon twee mensen die nu voor hun eigen weg kiezen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Enzo Knol staande gehouden door de politie

De YouTube-ster neemt daarom een drastisch besluit om haar privéleven voortaan buiten de schijnwerpers te houden. “Ik respecteer de mensen in mijn omgeving en vind dat zij niet verplicht zijn om (direct) in de spotlight te treden”, zegt ze hierover. “Het zou mij enorm helpen om rustig mijn leven te leiden in plaats van steeds op mijn hoeden te zijn voor speculaties of beschuldigingen.”

Vorig jaar gingen Enzo Knol en zijn liefje Dee met veel bombarie uit elkaar. Na een break-up van twee maanden kwamen de YouTube-tortelduifjes weer samen, maar afgelopen juni was het weer raak. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!