Beeld © ANP

Katja Schuurman verklapt al haar trouwgeheimen

10 augustus 2018 19:45

Ex-tortelduifjes Thijs en Katja bewijzen dat ze ondanks hun breuk nog altijd goede vrienden zijn. Zo mag Thijs zelfs op het bruiloft van zijn ex-vlam komen! In RTL Boulevard doet Katja nog meer details over haar sprookjeshuwelijk uit de doeken.

"Het zat er natuurlijk al een hele tijd aan te komen"

Ze onthult in RTL Boulevard dat ze al een "locatie, jurk en een seizoen" heeft uitgezocht. "Het zat er natuurlijk al een hele tijd aan te komen", zegt ze over haar naderende grote dag. Ze grapt dat ze andere prioriteiten had toen haar werd gevraagd naar de lange verloving. "Zoals een toneelstuk met je ex", haakt goede vriendin Bridget in. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Anita Witzier voelt zich verraden door Katja Schuurman'

Ex-man Thijs Römer is in ieder geval aanwezig bij de bruiloft, zo zegt hij in het interview. Wie ook van de partij is deze keer is onze eigen Bridget. In 2016 haalde haar naam de gastenlijst niet omdat Katja en Bridget elkaar volgens Thijs al meer dan genoeg gezien hadden. "Ze hadden al heel veel mensen uitgenodigd", dekt Bridget hem in.

De 43-jarige actrice en de veertien jaar jongere chef-kok, Freek van Noortwijk, zijn al ruim twee jaar verloofd. Het sprookjeshuwelijk vindt plaats in het voorjaar van 2019.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman verandert in oud besje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!