Sylvester Stallone hint op terugkeer Rambo

13 augustus 2018 03:31

Als het aan Sylvester Stallone ligt, komt er een nieuwe Rambo film. Zoveel maakte hij wel duidelijk met zijn Instagram post, die hij afgelopen weekend plaatste. De 72-jarige actieheld postte een foto van zichzelf als zijn karakter John James Rambo met daarbij de tekst: 'A savage rising!..', wat zoveel betekent als 'een beest staat op'.

“A savage rising!”

Er gaan al jaren geruchten over een vijfde film, die Rambo V: The Savage Hunt zou moeten gaan heten. Nadat de acteur zijn legendarische alter ego nieuw leven inblies in 2008 met de vierde Rambo film, werd de opvolger daarvan een jaar later aangekondigd. Het project werd echter stil gelegd, waardoor de plannen op de lange baan werden geschoven. Sylvester zei destijds in een interview met Empire Magazine dat zijn karakter met pensioen ging. Daar lijkt nu verandering in te komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Misbruikzaak Sylvester Stallone opnieuw bekeken

Naast zijn rol in de actiefilms The Expendables, kroop Stallone ook weer in de huid van die andere iconische rol die hij eerder speelde: Rocky Balboa in de film Creed. Het werd een doorslaand succes, wat hem een Golden Globe en een Oscar-nominatie opleverde. Creed II is inmiddels afgerond en verschijnt eind november in de bioscoop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!