Beeld © Instagram Jim Bakkum

Jim Bakkum deelt zijn modemissers uit 2005

13 augustus 2018 15:22

Weet je nog? Vijftien jaar geleden is het alweer, toen Jim Bakkum met Jamai Loman in 2003 in de finale van Idols stond. Menig vrouw lag aan Jims voeten, mede dankij zijn knappe en schattige uiterlijk. Eventjes weer een reminder, zó zag Jim er toen uit:

"Ietwat kleine oogjes, denk dat ik iets te diep in het glaasje had gekeken."

Zanger en acteur Jim Bakkum deelt op zijn Instagram-account een foto uit de oude doos waarop hij nog piepjong is. Nog maar 18 jaar oud is hij op de foto uit 2005. "Prachtige lange, wapperende manen. Ietwat kleine oogjes, denk dat ik iets te diep in het glaasje had gekeken," aldus Jim. Maar, lief als hij is, maakte hij die avond wel even tijd om met zijn grootste fans op de foto te gaan: Marco Borsato en Irene Moors.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum scoort hoofdrol

Volgens Jim was 2005 trouwens niet zijn beste stijljaar. Op zijn story plaatste hij nog enkele vermakelijke foto's van zichzelf. Zo liep hij ooit met een zeer modieuze Prada zonnebril rond, die helemaal hip was in 2005. En ja, de derde foto van links is écht Jim Bakkum met ingevlochten haar.

De laatste drie foto's zijn volgens Jim ook super modieus. Jim vraagt zich af hoe hij ooit met die enorme bril heeft kunnen rondlopen: "WHY?" En op zijn blauwe T-shirt staat de tekst: 'Ik wil wat zoet geld in mijn thee.' "Die tekst???" vraagt Jim zich af. Vrouw Bettina liet hem er ook even aan herinneren dat zijn modegevoel in 2007 nog niet helemaal verbeterd was. En die spleetoogjes? Tja, Jim was toen ook nog 'maar' twintig jaar en lag hij om half 10 's ochtends liever nog in zijn bedje.

Nog één throwback-foto, om het af te leren. Jim deelde een super lieve foto van zichzelf op zijn verjaardag, 10 augustus. Och, wat een scheetje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum showt sexy lichaam

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!