Beeld © ANP

Ellie Lust en lief nemen het ervan op vakantie

13 augustus 2018 14:50

Na een jaartje hard werken is Ellie wel toe aan een welverdiende vakantie. En dat doet ze samen met haar liefje in het altijd prachtige Provence. Op Instagram laat ze haar volgers meegenieten van haar tripje. En ze geeft geen lesjes etherdiscipline, maar een lesje genieten tot de max!

"Intussen in de Provence"

"Intussen in de Provence", schrijft de stoere chick onder een zoet kiekje van zichzelf en haar vlam. Het mag duidelijk zijn dat ze het naar hun zin hebben! Santé!

Fans wensen de tortelduifjes onder de ontspannen foto heel veel plezier samen. "Fijne vakantie gewenst" en "top lekker genieten lady’s" is te lezen onder het plaatje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellie Lust wil best Wie is de Mol? presenteren

Na een relatie van vijf jaar stapte het verliefde stel in 2005 in het huwelijksbootje. Een jaar later werd er bij de vriendin van Ellie, Boukje, borstkanker geconstateerd. Twee jaar lang ging Boukje ziekenhuis in en uit, en dat maakte het stel sterker dan ooit. In Libelle zei Ellie hierover:  “We zijn een heel goed team, zo voelt het. Een leven zonder Boukje kan ik me niet voorstellen.” 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!