Sonja Silva zet haar beste beentje voor voor Kaapverdië

13 augustus 2018 20:11

Sonja Silva gaat zich voor de actie The Hike inzetten voor het land waar haar vader vandaan komt. De actrice en presentatrice neemt deel aan een inzamelingsactie opgezet door de familie Van Berkel, die in het RTL4-programma Helemaal Het Einde! op Kaapverdië een nieuw leven opbouwt.

"Ik heb in vier dagen 1000 euro opgehaald"

Sonja Silva zet haar beste beentje voor voor kinderen op Kaapverdië

De familie organiseert een 24 uurs-sponsorloop in Nederland en op het Kaapverdische eiland Sao Vincente. De opbrengst gaat naar het SOS Kinderdorp op het eiland. "Ik ben begonnen met crowdfunding. Dat gaat goed, ik heb in vier dagen 1000 euro opgehaald. Maar dat is nog niet genoeg, daar kan ik net één kindje mee helpen en ik wil echt nog wel meer binnenslepen", zegt Sonja in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Sonja Silva straalt in haar strakke lichaam

Als de actrice naar Kaapverdië gaat, is The Hike niet haar enige doel. Ze brengt dan ook haar vader, die enige tijd geleden overleden is, naar zijn laatste rustplaats. "Dit is natuurlijk het hoofddoel, maar ik ga ook mijn vader naar huis brengen", aldus Sonja. "Ik heb het hem beloofd op zijn sterfbed en het zou wel heel mooi zijn als dat samenkomt."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!