The 100 actrice Marie Avgeropoulos opgepakt wegens geweldpleging

14 augustus 2018 10:48

Actrice Marie Avgeropoulos, die speelt in de post-apocalyptische serie The 100 zou naar verluidt zijn opgepakt door de politie. De actrice zou haar partner hebben mishandeld.

Volgens TMZ zou Marie, die in de serie schittert als Octavia Blake, vorige week zijn gearresteerd in het Amerikaanse Los Angeles. De aanklacht is niet mis. Ze zou namelijk opgepakt zijn voor geweldpleging bij niemand minder dan haar boyfriend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe seizoen The 100 op Netflix

De man zou de politie begin augustus gealarmeerd hebben. Hij beweert dat zijn vriendin hem had geslagen tijdens een discussie. Bronnen vertellen dat wanneer de politie arriveerde, er inderdaad sporen van fysiek geweld bij de man zichtbaar waren. Daaropvolgend werd Marie opgepakt en naar de bak gebracht.

Een naaste bron van Marie beweert dat de actrice nieuwe medicijnen gebruikt en ze het tijdens het avondeten met wijn mengde. Dit zou geresulteerd hebben in een slechte reactie.

Deze bron vertelt ook aan TMZ dat Maries vriend de politie had gesmeekt haar niet mee te nemen. Het stel is namelijk Canadees en niet bekend met de gevolgen van de aanklacht in de Verenigde Staten. Vriendlief zou haar vervolgens ook gered hebben uit de bak met een bedrag van maar liefst 50.000 dollar. Zijn aanklacht zou hij ingetrokken hebben. Eind goed al goed.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!