Gaat Rico Verhoeven er met de Greatest Man-award vandoor?

14 augustus 2018 19:00

Wordt het Rico Verhoeven, Victor Mids, Dave Von Raven, Jan Kooijmans of een van de 47 andere genomineerden? Begin oktober wordt bekendgemaakt wie zich volgens de lezers van het blad JFK een jaar lang de succesvolste en meest charismatische man van Nederland mag noemen. Olcay ging bij de heren langs en zij zijn duidelijk: Rico Verhoeven gaat winnen.

"Als ik 'm niet win, pak ik degene die hem wel wint"

Ook presentatoren Wilfred Genee en Henry Schut, schrijver Özcan Akyol, radio-dj Ruud de Wild en cabaretier Peter Pannekoek zijn in de race. De heren nemen het op tegen onder anderen acteur Daan Schuurmans en kok Freek Noortwijk. Elf van de vijftig genomineerden poseerden dinsdag voor de cover van het oktobernummer van JFK. "Vijftig mannen op de cover wordt een beetje veel", zegt Fleur Baxmeier, chef redactie van JFK. Volgens haar ligt de verkiezing nog helemaal open. "De lezers kunnen nog stemmen, half september kiezen we de winnaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven vraagt The Rock hemd van het lijf

Dat hoeft niet per se een van de elf mannen te zijn die op de cover staan. Wie zich JFK's Greatest Man mag noemen, wordt op zaterdag 6 oktober bekendgemaakt tijdens een gala. Marieke Elsinga, die dinsdag ook met de genomineerden poseerde, presenteert het gala.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!