One Direction Beeld © ANP

Simon Cowell gelooft in comeback One Direction

15 augustus 2018 17:41

Simon Cowell ziet een comeback van One Direction wel zitten. Dat zei de producer en America's Got Talent jurylid in een gesprek met ET Online. En daar is menig fan vast enorm blij mee.

"Ik denk dat hun erfenis te groot is om niet op een goed moment terug te komen."

Simon is heel duidelijk over de comeback: "Ik denk dat hun erfenis te groot is om niet op een goed moment terug te komen. Bovendien hebben ze genoeg nummers. Ik realiseerde me niet hoeveel hits ze hadden... Wanneer zij terugkeren zal dat een reusachtige gebeurtenis zijn." Verder vertelt de producer dat ze stuk voor stuk succesvol zijn en hun eigen ding doen. "Maar ik heb het gevoel dat het zal gebeuren. Ik zou het geweldig vinden", aldus Simon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liam Payne laat One Direction even herleven

De boyband werd in 2010 ontdekt door Cowell tijdens de Britse X Factor. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson kregen na de talentenjacht een platencontract en scoorden hit na hit. In 2015 stapte Zayn Malik uit de band en in 2016 besloten de resterende vier om voor minstens een jaar ieder aan een solocarrière te gaan werken.

De woorden van Simon zullen veel fans als muziek in de oren klinken. Elke aanwijzing dat er een reünie van de band aan zit te komen, wordt met gejuich ontvangen door de 'Directioners'. Liam Payne zei eerder al dat het voor de jongens geweldig zou zijn om bij elkaar te komen voor een One Direction-festival.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liam Payne over One Direction reünie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!