Beeld © RTL Boulevard

Verleidster Danique goudeerlijk over relatie met Donny

17 augustus 2018 09:10

De laatste aflevering van Temptation Island VIPS is een feit! De roodharige Danique blikt samen met Olcay terug op het welbewogen juicy seizoen.

"Ik zag hem echt wel vier vijf keer per week”
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het verlossende antwoord: zijn Donny en Amijé nog samen?

De seksbom weet niet één, maar twee mannenhoofden op hol te doen slaan. Zowel de gespierde Stefano als de rustige Donny waren niet bestand tegen de verleidelijke looks van Danique.

Hoewel de dame het in het begin een beetje moeilijk heeft door de taferelen van haar ex-liefje Stefano, denkt de stoeipoes nog elke dag met warme gevoelens terug aan haar Mexicaanse avontuur. Iemand wie daar een grote rol in gespeeld heeft is Donny. In de spraakmakende reeks is te zien hoe Donny en Danique elke dag een stukje closer worden...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verleidster Danique post zwoele foto met Donny

Gevoelens

Het is dan ook overduidelijk dat de twee gevoelens beginnen te ontwikkelen voor elkaar. “Daar kan ik echt niet om heen”, zegt Danique als een wolf in schaapskleren tegen Olcay in Temptation Gossip. “Ik vond hem echt heel leuk.” 

De lady in red weet het hart van de jongste Roelvink-telg te stelen en hij besluit dan ook even een tijdje afstand te nemen van zijn vriendin Amijé. Temptation-fan Olcay wil dan ook dolgraag weten of Danique en Donny nu een item zijn. “Nee, dat is nu niet meer het geval”, spreekt ze eerlijk. “We hebben niet een relatie ofzo gehad,  maar we hadden het wel leuk. Ik zag hem echt wel vier, vijf keer per week.”

De twee hebben het beestje nooit een naampje gegeven, maar volgens de lieftallige verleidster hadden ze het héél gezellig met elkaar en waren ze ook regelmatig in elkaars bed te vinden. Oeh la la! 

Toch lijkt ook dat sprookje na drie maanden voorbij. Danique bekent aan Olcay dat er op dit moment helemaal geen contact meer is. Niks, nada noppes. De twee hebben elkaar zelfs geblokkeerd! 

Miniatuurvoorbeeld

Ai:

Temptation VIPS-Ruud kon geen weekend zonder drugs

Tatoeage

En dat terwijl het vuurwerk niet alleen in de Mexicaanse lucht, maar ook op de grond duidelijk aanwezig was. De tortelduifjes zijn tijdens de opnames zelfs zo gek op elkaar dat ze samen een tatoeage laten zetten. Iets waar de roodharige, ondanks dat ze de hunk op het moment niet meer spreekt, geen spijt van heeft. Het kunstwerkje op haar bovenbeen staat namelijk voor meer dan hun relatie: “Ik heb hem niet voor Donny gezet, ik heb hem voor mezelf gezet. Ik heb een hele leuke tijd met hem gehad, dus voor mij is dit een mooie herinnering.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kleding Temptation VIPS en EOTB-sterren in de verkoop

Relatie

Na de Temptation-relatietest lijkt het er even op dat Danique en Donny een item zijn. De twee vliegen zelfs romantisch naar Ibiza. “Ja dat was echt heel erg leuk”, zegt ze enthousiast hierover. Maar het buitenlandse tripje gaat Amijé niet in de koude kleren zitten. Zo spilt Danique dat ze tijdens een festival de confrontatie opzocht en als dank een drankje over zich heen kreeg. Ai…

Maar nu wijzen alle pijlen erop dat Donny weer terug is bij zijn voormalig liefje. Het afwezige contact zegt voor Danique genoeg. Toen ze op de Facebook van Michella Kox een kiekje van de twee tortelduifjes zag was het voor haar overduidelijk.  “Ik heb het nu wel achter me gelaten.”

Wil je nog meer gossip? Bekijk dan snel alle Temptation Gossip met superfan Olcay Gulsen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!