Beeld © Instagram Julia

Oeps: Dave Roelvink ziet lief aan voor fan

17 augustus 2018 09:44

Hottie Dave Roelvink maakte afgelopen week een mega blunder! Hij verwarde zijn eigen vriendin namelijk voor een moment met een fan. Gênant!

"Volgens mij heb je deze zomer tour iets teveel foto’s moeten maken met iedereen"

De Roelvink-telg vliegt momenteel van hot naar her om in de gaafste clubs in het buitenland op te treden. De avond is niet compleet zonder hier en daar wat kiekjes met zijn fans. De knappe jongen ziet zoveel flitsen, dat het bijna een automatisme is geworden. En dat zorgt voor hilarische taferelen, aldus zijn vriendin Julia op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Dave Roelvink doet helemaal niks in het huishouden

Afgelopen week werden de tortelduifjes samen romantisch gekiekt. Maar als het plaatje eenmaal geschoten is begaat de realityster een mega grote blunder! Hij denkt namelijk even dat zijn vlam een fan is. Oeps! Lief Julia doet een boekje open over het voorval: "Van de week nam Amijé deze foto van ons en zei Dave automatisch na het maken tegen mij: yessss alsjeblieft hè (voor de foto)", schrijft ze op Instagram. Dan grapt ze: "Volgens mij heb je deze zomer tour iets teveel foto’s moeten maken met iedereen."

Toch is ze ontzettend trots op haar lieve man. "Ik ben trots op je dat je zo hard werkt", spreekt ze hem liefkozend toe.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!