Het verlossende antwoord: zijn Donny en Amijé nog samen?

17 augustus 2018 13:06

Sinds de laatste aflevering van Temptation Island VIPS kunnen we maar aan één ding denken: zijn Donny en Amijé nog samen? Ein-de-lijk krijgen we het verlossende antwoord van de hunk himself.

“Ik ben nooit verliefd geweest op Danique"
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Aaaand it's gone: Donny laat Temptation-tattoo weglaseren

Aan Dave de taak om de twee tortelduifjes het Mexicaanse hemd van het lijf te vragen. Natuurlijk willen we allemaal antwoord op die ene vraag: zijn ze nog samen? “We zijn weer bij elkaar”, bevestigt Donny in de video. “We zijn wel even uit elkaar geweest”, zo is ook te zien in de laatste aflevering van de juicy reeks. 

Het idee om even een pauze in te lassen komt van de hunk. Hoewel hij nog altijd stapelgek is op zijn lief, had hij even tijd voor zichzelf nodig. “Ik kon niet de man zijn die ze verdient”, zegt hij over de tijd dat ze uit elkaar waren. Maar de periode van rust is al snel voorbij, en na twee maandjes zonder elkaar proberen ze het weer. “Ik kwam erachter dat ik juist een sterk iemand nodig heb en zij dat altijd voor mij is geweest”, spreekt hij romantisch over de liefde van zijn leven. “Dat is ook de reden dat ik me weer snel bedacht heb.”

Miniatuurvoorbeeld

Gefeliciteerd:

Temptation-Niels en Rosanna verloofd

Amijé stond altijd achter de keuze van haar lief, maar dat betekent niet dat ze het niet moeilijk heeft gehad. Vooral de reis terug naar het koude Nederland hakte er flink in. “Het was een gezellige reis”, dollen ze in de video. “Ik heb 24 uur gehuild”, biecht Amijé op aan haar schoonbroer.

Het gesprek komt al snel bij de roodharige temptation van de gespierde hottie: Danique. En hoewel de verleidster er in Temptation Gossip geen doekjes omheen windt, daar denkt Donny heel anders over. “Ik ben nooit verliefd geweest op Danique. Nooit gevoelens voor haar gehad en ze is al helemaal niet de reden geweest dat het tussen mij en Amijé uit is geweest.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation VIPS-Fabiola openhartig over gevoelens voor Niels

Ondanks alles heeft het verliefde koppel geen spijt van het avontuur. “Ik heb een hele leuke periode gehad”, zegt Amijé. “Ik heb het ook leuk met de meiden gehad. Je leert er alleen maar van, en wij zijn er denk ik ook alleen maar sterker uitgekomen. Ondanks dat je door een kut periode gaat.” Ook Donny heeft geen berouw van zijn keuze, maar toch zijn ze heel duidelijk over een eventuele tweede keer: “Nooit!”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!