Beeld © ANP

Linda de Mol reageert op vermeende relatie Ed Nijpels

20 augustus 2018 17:37

Bestuurder en voormalig politicus Ed Nijpels doet een boekje open over zijn liefdesleven. Zo beweert hij een relatie te hebben gehad met niemand minder dan Linda de Mol. De tv-koningin reageert bij RTL Boulevard op de geruchten die momenteel de ronde gaan.

"Een relatie? Ik ben echt serieus verbijsterd door deze opmerking."

Ed noemt de verhouding een goed bewaard geheim. Hij zou Linda in 1983 ontmoet hebben, waarna er een relatie uit voortvloeide, zo beweert Ed aan EenVandaag. Linda vertelt aan RTL Boulevard: "Een relatie? Ik ben echt serieus verbijsterd door deze opmerking."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ed Nijpels is opa geworden

Linda kan zich duidelijk niets van een relatie met Ed herinneren: "Ik ben één keer op zijn uitnodiging met hem uit eten geweest. Ik was toen nog 19 jaar en woonde nog thuis. Zijn chauffeur kwam me ophalen. We hadden elkaar ontmoet bij een prijsuitreiking van Conamus waar mijn vader directeur van was. Ik had verteld dat ik auteursrecht wilde gaan studeren en hij zei dat hij me daarbij misschien kon helpen met interessante info vanuit zijn beroep." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De nostalgische acteerpareltjes van Linda de Mol

Er blijkt verder niets romantisch aan het verhaal. Linda zegt een leuke avond te hebben gehad, maar dat het daarbij is gebleven: "Een relatie is echt wel iets heel anders dan een etentje in mijn optiek. Heel heel erg raar dit."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!