Beeld © ANP

Bruiloft Holly Brood wordt 'groter dan grootst'

21 augustus 2018 10:01

De bruiloft van Holly Mae Brood wordt een spektakel van jewelste. "Trouwen is voor mij het meest ultieme wat er is", zegt de 23-jarige actrice en zangeres, die al van kinds af aan over een sprookjeshuwelijk droomt, in De Telegraaf.

"We willen nog heel veel leuke dingen samen doen voordat er baby's en trouwringen komen"

"Het wordt groter dan grootst", voorspelt Holly, die in Soy Kroon haar grote liefde heeft gevonden. "Het moet ook echt vijf dagen duren en iedereen moet erbij zijn." De dochter van wijlen Herman Brood droomt al jaren over haar grote dag. "Vroeger liep ik al in een prinsessenjurk met allerlei tierlantijnen rond."

Hoewel Holly inmiddles "heel nuchter" is, kan haar trouwdag niet groot genoeg zijn. "Ik hou niet van te veel poespas, maar mijn trouwerij wordt denk ik de grootste poespas uit mijn leven! Ik ben nu al aan het bedenken hoe het eruit gaat zien. Ik volg alle bruidsaccounts op Instagram en ik wil dat mijn bruidsmeisjes allemaal een handgemaakte jurk krijgen. Ik kan beter maar beginnen met sparen, haha."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soy Kroon geeft je een kijkje achter de schermen bij Mamma Mia!

Baby's en trouwringen

Gelukkig voor Holly is ook Soy te porren voor een bruiloft met alles erop en eraan. "We willen de kans niet voorbij laten gaan om onze liefde te vieren met al onze familie en vrienden. Het zou gewoon stom zijn om dat op maandagochtend met zijn tweeën te doen."

Ondanks de grootse plannen zijn de twee het er ook over eens dat ze voorlopig nog niet voor het altaar staan. "Voorlopig zit mijn droomhuwelijk er echt nog niet in. Daarvoor zijn we nog te kort samen", zegt Holly, die sinds 2016 samen is met Soy. "We zijn ook pas 23, baby's nog! Iedereen trouwt tegenwoordig heel jong, maar ik vind het een serieus ding. Ik heb ontzettend veel zin om te trouwen, maar wanneer dat gaat gebeuren? Ik gok ergens over tien jaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Smoorverliefde Holly Brood en Soy Kroon dol op elkaar

"We willen nog heel veel leuke dingen samen doen voordat er baby's en trouwringen komen", vindt ook Soy. De acteur, die een kind "een veel grotere verbintenis" noemt dan trouwen, denkt die verantwoordelijkheid nog niet aan te kunnen. "Zelfs een kat nemen lukt al niet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!