Beeld © RTL Boulevard

Dave Roelvink reageert voor het eerst op dollemansrit

21 augustus 2018 10:46

Dave Roelvink heeft voor het eerst gereageerd op zijn dronken autorit van afgelopen weekend. Dat deed hij samen met zijn vader Dries, stiefmoeder Honoria en zijn broertje Donny.

"Ik kan het, hoe graag ik zou willen, niet meer terugdraaien"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Management Dave Roelvink: 'Hij heeft enorm veel spijt'

"Ik heb begrepen dat er een cursus bestaat waarbij je een betere kijk krijgt op het gebruik van alcohol in het verkeer. Wat je jezelf ermee kan aandoen maar ook natuurlijk wat je anderen ermee kan aandoen. Die ga ik volgen", zei Dave bij de presentatie van het SBS6-programma De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken.

Dave zei ook dat hij "iets ongelofelijk stoms" had gedaan. "Ik kan het hoe graag ik zou willen ook niet meer terugdraaien. Ik heb er enorm veel spijt van en heb besloten om in ieder geval voorlopig geen druppel meer aan te raken."

Miniatuurvoorbeeld

De beelden:

Dronken Dave Roelvink klemgereden door de politie

Dave scheurde afgelopen zaterdag met 180 kilometer per uur over de Amsterdamse A10. Daar stopte hij, nadat hij werd staande gehouden door de politie, op de vluchtstrook waarna hij weer verder reed. 

Uiteindelijk werd Dave klemgereden door meerdere agenten op het Surinameplein en meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat hij ruim 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps: Dave Roelvink ziet lief aan voor fan

"Ik kan alleen maar zeggen dat het me ontzettend spijt", besloot Dave dinsdag zijn verklaring. "Ik ben mezelf even uit het oog verloren op dat moment. Meer kan ik er op dit moment niet aan doen." Zondag zei de dj nog op social media dat de politie wat hem betreft "te heftig" had gereageerd. Dave's vader Dries en zijn manager lieten weten een hartig woordje te willen spreken met de dj.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!