Hilary Swank stiekem in het huwelijksbootje gestapt

22 augustus 2018 05:33

Afgelopen weekend is Hilary Swank getrouwd met haar vriend Philip Schneider, met wie ze twee jaar samen is. De ceremonie, die in het geheim plaatsvond, werd gehouden in het plaatsje Carmel in Californië. Dit meldt Vogue.

" Ik werd overdonderd door dankbaarheid dat ik de man van mijn dromen mag trouwen"

"Het was tijdloos, ik kan het op geen andere manier omschrijven. Ik werd overdonderd door dankbaarheid dat ik de man van mijn dromen mag trouwen en dat de mensen die ons dierbaar zijn erbij waren. Het was een droom die uitkwam," aldus Hilary.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilary Swank probeerde tasjesdief te vangen

De actrice werd naar het altaar begeleid door haar vader, voor wie ze een paar jaar geleden een break van haar acteerwerk nam om hem te helpen herstellen van een longtransplantatie. Ze droeg een bruidsjurk van de bekende Libanese mode-ontwerper Elie Saab, die gemaakt was van kant, chiffon zijde en organza zijde. De sluier werd gemaakt van 6 meter stof en de werkjes op de jurk zelf namen 70 uur werk in beslag. Dat was slechts de helft van de manuren die in de gehele jurk zaten: 150 uur.

Het huwelijksaanzoek van Philip was volgens Hilary erg romantisch: "We waren aan het wandelen in de bergen, toen hij bij een waterval op zijn knieën voor me ging. Hij had ervoor gezorgd dat mijn honden er ook getuige van waren!"

Het is het tweede huwelijk van de Oscarwinnares. Van 1997 tot 2007 was ze getrouwd met Chad Lowe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilary Swank gaat trouwen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!