Beeld © Instagram Michael van der Plas

Dochter Barbie en Michael blaast zes kaarsjes uit

23 augustus 2018 13:26

Angelina, de dochter van Barbie en Michael is vandaag alweer zes jaar oud geworden. Trotse papa van het schattige blonde meisje deelt een foto op zijn Instagram-account.

"Een grote meid word je en in mijn hart zit je. Ook namens je mama die nu knokt voor haar beterschap maar ik weet dat ze zoveel aan je denkt.."

Michael van der Plas besloot een lief berichtje voor zijn dochter online te plaatsen. Daarin noemt hij Angelina een bollie en hartendief. "Zes jaar ben je alweer, die tijd is voorbij terwijl hij voor mijn gevoel heeft stil gestaan. Een grote meid word je en in mijn hart zit je", schrijft hij over zijn dochter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael van der Plas brengt nieuw feestnummer uit

Ook noemt Michael zijn ex Barbie in zijn berichtje: "Ook namens je mama die nu knokt voor haar beterschap maar ik weet dat ze zoveel aan je denkt, wens ik je een geweldige verjaardag, straks liggen je cadeautjes klaar, je kamertje is helemaal nieuw en we gaan er een leuke dag van maken. Hou van jou mijn prinses forever."

Naast de felicitaties voor zijn dochter gebruikt hij het berichtje op zijn Instagram ook om te laten weten dat hij de laatste tijd veel stress, kopzorgen en spanning heeft ervaren. Zijn nieuwe lied samen met Wesley de Bruin heet dan ook Pluk de dag. Daarin drukt Michael je op het hart dat je moet denken aan de leuke dingen in het leven en dat je lol moet maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael van der Plas stort zich op vaderschap

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!