Marieke Elsinga mag van Mattie geen vriendje

25 augustus 2018 10:24

Marieke Elsinga mag van haar radiocollega Mattie Valk niet verliefd worden, in het belang van hun gezamenlijke nieuwe ochtendshow Mattie & Marieke. Dit vertelt ze aan het AD.

"Dat is leuker voor het programma, zegt hij"
Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Igmar en Fien nemen afscheid van Mattie Valk

Marieke: "Ik mag van Mattie nog even geen vriendje krijgen. Dat is leuker voor het programma, zegt hij. Ik was afgelopen weekend op Lowlands en had plechtig beloofd om niet de man van mijn leven tegen te komen. Liep ik daar met oogkleppen over de camping. Alles voor de show hè?"

Mattie en Marieke achten de kans klein dat ze verliefd op elkáár worden. Marieke: "Mogen we niet gewoon lol hebben en dezelfde passie voor radiomaken delen? De vraag komt ook weleens voorbij op Instagram. Ik vind dat ook wel een compliment, want dat betekent dat ze die chemie zien."

Mattie erkent in de krant dat hij deze chemie het afgelopen jaar niet vond met Igmar Felicia en nieuwslezeres/sidekick Fien Vermeulen. "Er verandert veel in radioland en Qmusic wil de beste opstelling. Igmar wilde heel graag weer een eigen programma en dat krijgt hij in de avond en Fien gaat bij Domien Verschuuren in de middag het nieuws verzorgen. In alle eerlijkheid denk ik dat die echte vonk bij ons drieën ontbrak", blikt Mattie terug op het afgelopen jaar. "Toen we aan het programma begonnen moesten we daar ook nog naar op zoek. Dat is het fijne aan Marieke, met haar heb ik dat sowieso al. Wij hoeven niet te proberen die sparkle op de radio te vinden."

Igmar Felicia is niet zo gecharmeerd van de uitspraken van Mattie Valk en reageert op zijn Instagram-story met: ''Sympathiek''. 

Mattie en Marieke beginnen maandag 3 september aan hun nieuwe ochtendshow.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Marieke Elsinga neemt een kijkje in het verleden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!