Beeld © ANP

Tommie Christiaans hart gebroken: verloving van de baan

04 september 2018 16:50

Musicalster Tommie Christiaan is weer vrijgezel. Na zeven jaar hebben hij en zijn vriendin Michelle een punt achter hun relatie gezet.

"Onze harten zijn gebroken, maar die zullen weer helen…"

Tommie laat in een emotioneel bericht op Instagram weten dat het zeven mooie, intense en liefdevolle jaren waren. Volgens de musicalster moet je soms iemand loslaten als je van diegene houdt. Hij schrijft: "Onze harten zijn gebroken, maar die zullen weer helen…"

De acteur en zijn ex-vriendin Michelle hebben samen een dochter genaamd Lily van vijf jaar oud. "We zijn er erg verdrietig van en de afgelopen weken waren heftig en emotioneel, maar we weten allebei dat dit voor ons en voor Lily de juiste beslissing is. Juist omdat we nog heel erg veel van elkaar houden. Het enige wat nu telt is die kleine meid van ons, en rust", aldus Tommie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tommie Christiaan en verloofde waren tijdje uit elkaar

Huwelijk

Het showbizzkoppel was sinds 2014 met elkaar verloofd, maar stapte niet in het huwelijksbootje. Er werd meerdere keren een datum uitgekozen, maar de grote dag werd steeds verplaatst. De twee zouden het te druk hebben met werk en projecten.

In juni liet Tommie nog weten dat hij en Michelle eerder al een tijdje uit elkaar zijn geweest. Na een dipje in hun relatie besloten de twee er toen weer voor te gaan. Helaas is het liefdesgeluk van de twee nu over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!