Beeld © ANP

Kristen Stewart houdt het mysterieus

05 september 2018 12:17

Kristen Stewart, bekend van de Twilight-reeks, houdt graag een beetje mysterie als het gaat om haar seksualiteit en haar filmrollen. Over die twee onderwerpen beantwoordt de actrice liever geen vragen.

"Ik ben dol op dubbelzinnigheid."

"Ik ben dol op dubbelzinnigheid", vertelt ze aan het Parijse Mastermind magazine. "Vooral als het gaat om mijn seksualiteit. Maar ook over het maken van films. Als je perfect antwoord geeft op elke vraag sta je mensen niet toe om hun eigen vragen te hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kristen Stewart mogelijk in Charlie's Angels

Kristen, die ooit een relatie had met Robert Pattinson, werd slachtoffer van een heksenjacht toen bleek dat ze tegelijkertijd ook een romance had met regisseur Rupert Sanders. Nadat de relatie met Pattinson uit was, kreeg ze meerdere keren een relatie met een vrouw.

De actrice is op dit moment bezig met een nieuwe Charlie's Angels filmreeks. De originele film uit 2000 had Lucy Liu, Drew Barrymore en Cameron Diaz in de hoofdrol. In het vervolg, dat uit zal komen in 2019, heeft Stewart een hoofdrol naast actrices Naomi Scott en Ella Balinska.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kristen Stewart en Stella Maxwell strijden tegen gelekte naaktfoto's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!