Kim Kardashian op bezoek in het Witte Huis Beeld © Twitter Donald Trump

Kim Kardashian opnieuw op visite bij Donald Trump

05 september 2018 18:45

Kim Kardashian neemt haar doel om de gedetineerde Chris Young vrij te krijgen uiterst serieus. De realityster is woensdag, kort nadat bekend werd dat ze opnieuw in de bres springt voor een gevangene, al op het Witte Huis om de zaak te bespreken.

Kim heeft zich nu gestort op het dossier van Chris Young, die in 2010 levenslang kreeg zonder kans op vrijlating voor het bezitten van marihuana en een halve gram cocaïne. Eerder dit jaar lukte het haar om Alice Marie Johnson vrij te krijgen. De vrouw zat al 21 jaar in een gevangenis in Alabama voor een relatief licht drugsdelict.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian reageert op vermeende relatie met Drake

Ambtenaren op het Witte Huis zeggen tegen CNN dat Kim naar verwachting geen ontmoeting heeft met de Amerikaanse president Donald Trump, maar sluiten niet uit dat dat alsnog komt. Ze is aanwezig bij een bijeenkomst waarbij gratie-kwesties worden besproken. Daarbij is wel Trumps schoonzoon Jared Kushner aanwezig.

Kim sprak in juni zelf met Trump over de zaak van Alice Marie Johnson. De meeting met de president was destijds opgezet door Kushner. De twee hebben nog altijd veel contact.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!