Beeld © Instagram @bettina_holwerda

Vrouw Jim Bakkum overdonderd door reacties zwangerschap

11 september 2018 08:55

Gisteren maakte trotse vader Jim Bakkum bekend dat er een derde spruit onderweg is. En hoewel de aanstaande ouders niet kunnen wachten hun kleine in de armen te sluiten, heeft mama Bettina wel een heftig eerste trimester achter de rug.

"Voor het nog bijzonderder maken van iets wat voor ons al zo bijzonder is, jullie zijn geweldig!”
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Derde wondertje onderweg voor Jim Bakkum

“Alsof ik maanden lang 24 uur per dag een zware kater had met ongeveer 40 graden buiten”, omschrijft de musicalster het begin van haar zwangerschap. Maar ondanks de rottige kwaaltjes leeft ze op een roze wolk. Wat haar ook ontzettend goed doet zijn alle hartverwarmende reacties op de kleine baby. “Wat ik dus wil zeggen: BEDANKT!!! Voor het nog bijzonderder maken van iets wat voor ons al zo bijzonder is, jullie zijn geweldig!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum moet afscheid nemen van trouwe viervoeter

De tortelduifjes hebben hun geheim al een tijdje met zich meegedragen en zijn dan ook dolgelukkig dat ze ein-de-lijk het grote nieuws kunnen delen. “Het is altijd een stap om het ‘geheim’ wat zo lang alleen van ons was de wereld in te gooien”, schrijft de mama van schatjes Lux en Posy op Instagram. “Dus hebben we het een beetje gerekt”.

Jim en Bettina, wie negen jaar schelen, leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease. In 2011 verzegeld het happy couple hun geluk en stappen ze in het huwelijksbootje.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!