Corry Konings en Josylvio Beeld © Instagram @corry_konings

Nieuw avontuur voor Corry Konings: ze wordt Instagram Queen

11 september 2018 17:17

Corry Konings heeft de smaak te pakken! De koningin van het Nederlandse levenslied is sinds haar deelname aan Expeditie Robinson niet alleen te vinden op Facebook, ze deelt sinds een weekje ook heel wat fijne kiekjes van haar survivalavontuur op Instagram.

"Ik heb er niet altijd tijd voor, want ik heb het erg druk, maar ik vind het hartstikke leuk.”

Corry vertelt aan Algemeen Dagblad het maar wat leuk te vinden om niet alleen via Facebook, maar om ook via Insta in contact te komen met de fans van Expeditie Robinson. "Ik dacht: dan is het eigenlijk óók wel om via Instagram iets te laten horen of zien. En de reacties te bekijken, of anderen te volgen. Ik heb er niet altijd tijd voor, want ik heb het erg druk, maar ik vind het hartstikke leuk.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Corry Konings heeft nu al de meest fantastische bijnaam

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Corry Konings gunt Pharrell Top 40-record

Corry deelt via Instagram heel wat vrolijke foto's uit haar privéleven en wordt bedolven onder de likes van haar ruim 300 fans. Toch valt het aantal volgers van Corry in het niet ten opzichte van het aantal volgers van haar Expeditie Robinson-collega's. Zo heeft Famke Louise zo'n 585.000 volgers en wordt Tony Junior gevolgd door 210.000 fans. "Ik heb nog een lange weg te gaan, haha. Dan moeten we ervoor gaan om daar wat meer van te maken", vertelt Cor aan AD.

Niet alleen de Expeditie Robinson-kandidaten lopen weg met Corry 'King', ook het Nederlandse volk lijkt de altijd goedlachse zangeres weer helemaal herontdekt te hebben. Corry wordt op straat voortdurend aangeklampt door kijkers die het maar wat knap vinden hoe de 67-jarige zangeres zich staande weet te houden op het eiland. "Het duurde laatst uren voordat ik van de Jumbo weer thuis was. Ik kreeg zoveel reacties, en allemaal leuk. Wat ik het meest hoorde? ‘Wat stoer dat je meedoet’. Prachtig!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Corry Konings niet herkend met nieuw kapsel

Ondertussen groeit het aantal volgers van Corry gestaag. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd te zijn voordat de razend populaire Corry zich niet alleen de king mag noemen van Expeditie Robinson, maar ook van social media.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!