Beeld © ANP

Dalai Lama zegent ongeboren kindje Richard Gere

16 september 2018 20:27

Richard Gere en zijn vrouw Alejandra Silva krijgen een kind, met de zegen van de dalai lama. Op een foto die Silva postte op Instagram, is te zien hoe de Tibetaan zijn hand op haar buik legt terwijl Gere toekijkt.

"Nog maar een paar minuten geleden hebben we de zegen gekregen voor het kostbare wat ons te wachten staat", schrijft de Spaanse socialite bij de foto. "We konden het niet aankondigen voordat we het de dalai lama hadden verteld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erica Terpstra heeft onderonsje met de Dalai Lama

Het paar ontmoette de dalai lama in Ahoy Rotterdam, waar de geestelijk leider van het Tibetaanse volk een lezing hield in het kader van dertig jaar International Campaign for Tibet. Voorafgaand aan de lezing hadden Gere, die een aanhanger van het boeddhisme is, en de dalai lama op het podium een gesprek.

Het gerucht dat er een baby voor de 68-jarige Richard en de 33 jaar jongere Alejandra op komst is ging al een tijd rond. Het paar trouwde begin april. Het is het derde huwelijk voor de Amerikaanse acteur, die eerder getrouwd was met model Cindy Crawford en actrice Carey Lowell. Met Carey kreeg hij een zoon, de nu achttienjarige Homer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dalai lama noemt scheiding Brangelina triest

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!