Bløf-zanger Paskal Jakobsen Beeld © ANP

BLØF-zanger Paskal Jakobsen is alvast aan het voorkoken

20 september 2018 11:31

Paskal Jakobsen, de zanger van BLØF, opent op 5 oktober samen met de Zeeuwse topchef Edwin Vinke zijn eetcafé Hard & Ziel. En daarvoor is Paskal alvast lekker aan het voorkoken, zegt hij in een video op Instagram.

"We kunnen niet wachten!"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk: de nieuwe hit van Ronnie Flex en Bløf is een feit

“Voorkoken in de kromme watergang voor ons restaurantje. Het feest is eigenlijk al begonnen”, schrijft Paskal bij het filmpje.

"Ik heb een heel verantwoordelijke taak momenteel", zegt Paskal. Hij is namelijk productfoto's aan het maken voor zijn menukaart en daarvoor moet er natuurlijk gekookt worden. Na een hele diepe zucht vervolgt hij: "We kunnen niet wachten!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus, Anouk en BLØF blikvangers op ZAND

Hard & Ziel is uit vriendschap ontstaan en wordt een vernieuwend restaurant met gerechten uit alle windstreken. Daarnaast krijgt het restaurant een kleurrijke menukaart, die veel weg heeft van het aanbod van een foodtruckfestival. Ook het concept van zelfbediening in combinatie met een goede service passen hierbij. Klanten kunnen straks namelijk zelf hun eten bestellen bij de balie en als het klaar is, meenemen naar een gezellig plekje in het restaurant. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!