Dikke mik tussen Serena Williams en Meghan Markle

24 september 2018 02:33

Tenisster Serena Williams vertelt over haar bijzondere vriendschap tussen haar en niemand minder dan Meghan Markle. De hertogin van Sussex en de 23-voudige grandslamwinnares appen elkaar bijna dagelijks en zijn elkaars steun en toeverlaat geweest de afgelopen maanden. Dit vertelde Serena in een interview met het Australische tv-programma The Project.

"Ik heb haar vanmorgen nog geappt. We kennen elkaar al heel lang maar met name de laatste maanden zijn we heel close geweest"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cartoon over Serena Williams na ophef nog een keer geplaatst

"Ik heb haar vanmorgen nog geappt. We kennen elkaar al heel lang maar met name de laatste maanden zijn we heel close geweest," aldus Serena. De tennisster was samen met haar man Alexis Ohanian aanwezig bij het huwelijk van Meghan en prins Harry op 19 mei, wat zeer veel indruk op haar maakte.

"Ik had het gevoel onderdeel te zijn van een stuk geschiedenis. Over een paar jaar kijken we hierop terug en dan besef je dat dit een moment is dat niemand ooit vergeet. De hele dienst was prachtig, maar om mijn vriendin zo gelukkig te zien was het allermooiste."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle steekt haar handen uit de mouwen

Meghan kwam op haar beurt Serena aanmoedigen op het toernooi van Wimbledon deze zomer, samen met haar schoonzus Kate.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!