Holly Mae Brood stelt vriendjelief Soy Kroon gerust

24 september 2018 11:30

Soy Kroon was voor de finale van Dance Dance Dance nog meer gespannen dan voor de première van Mamma Mia!. Zijn vriendin Holly Mae Brood stelde hem gerust, vertelden ze allebei op de galapremière van de musical in het Beatrix Theater in Utrecht.

"Musical ligt meer in mijn comfortzone dan dans, dus ik moet gewoon genieten"

Soy Kroon speelt in de ABBA-musical de rol van Sky, de verloofde van het hoofdpersonage Sophie, een rol van actrice Jolijn Henneman. De première van Mamma Mia! viel toevallig in hetzelfde weekend als de halve finale van de RTL-show Dance Dance Dance, waarin Soy en Holly net als Urvin Monte en Britt Scholte een finaleplek bemachtigden.

Holly Mae is trots op haar vriend. “Hij doet het goed. Ik zat op het puntje van mijn stoel. We zijn voor elkaar heel oplettend in wat er gebeurt en ik heb dus goed opgelet of het allemaal goed gaat. Maar Soy is steady. Hij weet wat hij moet doen en doet dat gewoon. Ik was uiteindelijk zenuwachtiger dan hij, maar ik weet wel dat het goed komt.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soy Kroon geeft zich bloot in Dance Dance Dance

Zwembroek

Holly Mae ging na afloop van de première meteen het toneel op, waar Soy scènes had gespeeld in niets meer dan een zwembroek. “Ik heb hem verteld dat ik heel trots op hem ben en dat hij er heel goed uit zag op het podium. Hij zag er fantastisch uit. Ik heb hem gerustgesteld. Hij was erg gespannen, maar voor Soy was de finale Dance Dance Dance denk ik nog spannender.”

Soy: “Toen ik zondagochtend opstond was ik inderdaad heel zenuwachtig. Holly zei: ‘Maar Dance Dance Dance heb je ook gedaan en dat was ook heel spannend.’ Ze had gelijk. Musical ligt meer in mijn comfortzone dan dans, dus ik moet gewoon genieten. Dat heb ik gedaan en dat beviel goed.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tranen van geluk voor Holly Mae en Soy

In de ABBA-musical staat Soys personage voor het altaar op een Griekse eiland. In het echte leven zijn Soy en Holly Mae voorlopig nog geen bruidspaar. “Ik wil ooit wel trouwen, maar joh, wij zijn pas 23. Ik vind het nog wel even goed zo.”

RTL4 zendt de finale van Dance Dance Dance uit op zaterdag 29 september.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!