Beeld © Instagram @yolanthecabau

Yolanthe heeft genoeg liefde voor nog een kindje

24 september 2018 18:00

In de feestelijke nieuwe editie van LINDA. is Yolanthe Sneijder erg openhartig over het moederschap. Niet alleen schittert ze samen met haar oogappeltje Xess Xava in een schattige fotoshoot. Ook verklapt ze dat haar moederhart verlangt naar nog een kindje.

"Ik heb gewoon zoveel liefde te geven"

“Het kan nog twee jaar duren, maar het kan ook ineens morgen zijn” vertelt Yolanthe in het kersverse nummer. De droom voor adopteren speelt al langer bij Wes en Yo. Zo wilden ze voor de komst van hun kleine ventje, Xess Xava, al graag adopteren.

“Het is niet dat omdat Wes en ik geen kinderen meer kunnen krijgen, al zal het bij ons altijd moeilijker gaan dan bij anderen", vertelt ze eerlijk. "Ik heb gewoon zoveel liefde te geven.” De voetbalvrouw heeft grootste plannen: "Een elftal? Ha, nou wie weet wat het leven ons brengt."

Yolanthe en Wesley werden in 2015 ouders van hun zoontje Xess Xava. Voordat de kleine werd geboren, moet Yolanthe een lang medisch traject ondergaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lief:

Wesley Sneijder dankt succes aan liefje Yolanthe

Ook de geruchten dat de liefde over zou zijn tussen Wesley en Yolanthe maakt Yo met de grond gelijk. Het klopt dat de twee elkaar even wat minder zien, maar dat heeft niets met liefde te maken. Het schema van het succesvolle duo bestaat nu eenmaal uit het vliegen van hot naar her. Maar dat kan alleen omdat het juist zo goed zit tussen de twee, aldus de voetbalvrouw.

"Hij is mijn alles", spreekt ze dan ook liefdevol over haar Wesley. "Zonder hem is mijn hart niet compleet."

Miniatuurvoorbeeld

Cute:

Yolanthe Cabau deelt über schattig filmpje met Xess Xava

De nieuwe LINDA. ligt aanstaande woensdag in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!