Beeld © Instagram @gigihadid

Kendall Jenner geniet van dagje uit in de Efteling

24 september 2018 20:14

Bezoekers van de Efteling hadden vandaag de kans om zomaar een paar bekende koppies tegen het lijf te lopen. Niemand minder dan Kendall Jenner bezocht het attractiepark in Kaatsheuvel. Samen met de familie Hadid had zij een ouderwets dagje uit in de Efteling.

Gigi Hadid deelt in haar Instagramstories foto's van hun uitje. Op de kiekjes komt de hele familie Hadid voorbij, zo waren ook mama Yolanda en zus Bella Hadid in de Efteling. Best friend Kendall Jenner werd ook uitgenodigd voor het familie-uitje.

Toch waren de wereldsterren niet makkelijk te spotten. Ze hadden namelijk allemaal maskers op waardoor andere bezoekers waarschijnlijk niet eens doorhadden dat ze achter Kendall in de rij stonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanda Hadid is weer single

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weer dikke mik tussen Bella Hadid en The Weeknd

Kendall deelde zelf ook een paar foto's van de Efteling op Instagram. Zo te zien was ze onder de indruk van de Pagode en heeft ze zich ook flink vermaakt op het Anton Pieckplein.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bella Hadid neemt The Weeknd mee naar moeder

Na een dagje achtbanen en wandelen door het sprookjesbos, bezocht de hele familie het Brabantse Heusden waar de familie van Yolanda Hadid vandaan komt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!