Yolanthe en Xess Xava Beeld © Instagram @yolanthecabau

Yolanthe doet fotoshoot met allerliefste van de wereld

26 september 2018 10:30

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een heerlijke shoot achter de rug! Voor de glossy LINDA. werd Yo samen met haar super schattige zoontje Xess Xava op de gevoelige plaat vastgelegd.

"Hij heeft de hele shoot alleen maar gelachen en genoten en dat maakt mijn moederhart natuurlijk het allergelukkigste." 
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuwe tatoeage voor Yolanthe Sneijder-Cabau

Via Instagram deelt Yolanthe beelden van de fotoshoot. "Samen met het voor mij allerliefste mensje op de wereld een fotoshoot gedaan voor de Linda! Wat was het een geweldige ervaring om dit met mijn kleine lieve Xess te mogen doen! Hij heeft de hele shoot alleen maar gelachen en genoten en dat maakt mijn moederhart natuurlijk het allergelukkigste." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Turken nu al familie voor Yolanthe Sneijder-Cabau

Tijdens het shooten vertelt het liefje van Wesley Sneijder dat ze al druk aan het peinzen is over waar Xess straks naar school zal gaan. "Hij is 2 jaar oud, maar vanaf 4 jaar ben je leerplichtig. Veel moeders vragen: hoe ga je dat doen? Ik weet het echt niet. We wonen nu in Qatar, maar dat kan volgend jaar anders zijn. Of morgen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Je kunt Wesley Sneijder nu drinken

Yo vertelt voorlopig echter nog geen knoop te gaan doorhakken. "Ik wacht nog even tot ik écht moet beslissen en dan kijk ik hoe ons leven er dan uitziet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!