Beeld © ANP

Bruidsklokken luiden niet voor Tjitske Reidinga

26 september 2018 12:44

De geliefde actrice Tjitske Reidinga schittert momenteel in Doris, waar ze als een blok valt voor haar beste vriend. In het dagelijks leven is ze al jaren gelukkig met haar Peter Blok, toch moet ze er niet aan denken om in het huwelijksbootje te stappen: "Dat heb ik één keer gedaan en daar houd ik het bij", biecht ze op aan Weekend.

"Ik ben al getrouwd en dat vond ik helemaal fantasisch, maar daar houd ik het bij"

Tijdens de opnames van de film De Verbouwing valt de Nederlands actrice als een blok voor de charmes van haar lieftallige tegenspeler, Peter Blok. Terwijl de vonk overslaat zitten de tortelduifjes beide nog verwikkelt in een andere relatie. Desondanks blijven de twee elkaar zien, en dat zorgt ervoor dat in 2013 haar relatie met Vincent Coiset op de klippen loopt.

De twee besluiten gezamenlijk om er een punt achter te zetten, en de humoristische actrice gaat verder met haar nieuwe lover. Veel mensen geven de relatie geen kans van slagen, maar inmiddels heeft het happy couple bewezen dat hun liefde alles overwint. "Hij is mijn grote liefde", vertelt ze in de wolken in het blad.

Tjitske Reidinga laat haar Gooische imago achter in Doris

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Tjitske Reidinga laat haar Gooische imago achter in Doris

En hoewel de tortelduifjes stralen van verliefdheid, gaan er voorlopig geen bruidsklokken luiden. "Ik ben al getrouwd en dat vond ik helemaal fantasisch, maar daar houd ik het bij", aldus Tjitske.

Ook haar ex-man heeft inmiddels weer de liefde gevonden, en is zelfs afgelopen jaar vader geworden! Komt er dan misschien ook nog een liefdesbaby voor Tjitske en haar lover? "O nee", vertelt ze. "Ik vind het helemaal goed zo."

Stil in huize Reidinga is het niet, want samen met haar voormalige man heeft ze drie dropjes van zonen: een tweeling van dertien en een zoontje van acht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tjitske Reidinga omarmt het gewone leven in Doris

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!